Great News; The Longship and Woodbridge Tapestry.

By bryan_knibbs

It is critical that in order to protect and display our amazing tapestry panels, each one, as it is completed, will be placed in it’s own box frame. To allow us to purchase the first six frames the Trust is delighted to have been granted a generous donation from the “Arts Society Woodbridge”, a gift…

Stair Safety Evac+Chair

By bryan_knibbs

To further enhance our commitment to the safety of all of visitors to the Longshed Woodbridge Riverside Trust have purchased and installed an Evac+Chair. Funds for the purchase were granted by National Lottery Community Fund in partnership with The Local Connections Fund. The chair will allow the safe evacuation of disabled persons from the John…

Covid 19 Rapid Testing

By bryan_knibbs

In line with our community-based ideology, Woodbridge Riverside Trust is pleased to provide the John Gibbins Gallery on the first floor at the Longshed, on Tide Mill Way to Suffolk County Council Health Covid 19 Testing Team for Rapid Testing commencing 2nd March. For more details, please visit the Suffolk Gov website. 

Glazing Grant

By bryan_knibbs

The double glazed wall installed to the John Gibbins Gallery at the Longshed has been part funded by the Coast and Heaths Area of Outstanding Natural Beauty Sustainable Development Fund. The installation of the glazed wall has enabled the Trust to make the Gallery area both dust free for exhibitions and with reduced noise levels…

The “John Gibbins Gallery” update

By bryan_knibbs

The long awaited sound reducing double glazing of the John Gibbins Gallery has been completed. Next the fitting of insulation and cladding above the glass will complete the dust and soundproofing to the Gallery . We are delighted with the quality and appearance of the glazing panels, which has opening windows to allow visitors who…

The John Gibbins Gallery Improvements Plan

By bryan_knibbs

At present the mezzanine Gallery, which is situated in The Longshed, is open to heat loss, and to dust and noise from ground floor activities. The aim of the Improvements Plan is to develop the Gallery into a facility that will be comfortable for use all year round, which will greatly add to the range…